Psst! De website is op dit
moment in onderhoud

Binnenkort in een fris nieuw jasje!

Telefoon: +31(0)6-51362051
E-mail: info@leijdekkerdesign.nl

KvK Middelburg: 70127808
BTW ID: NL002376876B84

Webdesign
Websites met smoel

Opvallen, dat is wat je wilt. Met een gewone website krijg je dat niet voor elkaar. Met een hele mooie ook niet. Wat je nodig hebt is een website waar je steil van achterover slaat. Eye candy in elke pixel, design buiten de lijntjes, foto’s en illustraties die van het scherm recht in je gezicht spatten.

Laat een professionele website ontwikkelen voor jouw onderneming

Ik ontwikkel en ontwerp krachtige websites waar ik trots op ben. Al mijn websites worden uiteraard geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Ik lever een zoekmachine vriendelijke website, voorzien van professionele content en sfeerbeelden, bedrijfs- en productfotografie. Samen bouwen wij aan jouw succes.

Waarom een website via Leijdekker Design

✔ Gebruiksvriendelijk
✔ Veilig en betrouwbaar
✔ Geschikt voor alle apparaten
✔ Up-to-date
✔ Zoekmachinevriendelijk
✔ Betaalbaar

No-code tools

Met 'no-code tools' kun je zonder te programmeren websites en applicaties maken. Bij sommige software is het lastig om maatwerk websites te maken. Daar was altijd een development team voor nodig. En developers kijken toch anders dan designers. Hierdoor was het eindresultaat wat betreft het design nooit helemaal 100%. Webflow is ook zo'n no-code tool. Met deze tool kan ik op maat gemaakte websites maken met leuke effecten en aansprekende animaties.Een moderne manier van websites bouwen, en tegelijkertijd een CMS en hosting. Easy, snel en betrouwbaar. Een kind kan de was doen.

Geen zorgen over hosting

Hosting via Webflow is supersnel en betrouwbaar. Je bent internationaal bereikbaar, altijd online en je ontvangt automatisch alle updates. Een responsive website waarin je je content zelf eenvoudig kunt bijhouden.

Neem contact op voor meer informatie over de aanpak en hosting (klik hier)

Meer informatie over WebflowBekijk ook de andere diensten

Gemaakte websites: