Ontdek nu!

Mijn naam is Dylan Leijdekker, geboren in Zeeland en nog steeds woonachtig en werkzaam in Goes. In 2014 werd mij gevraagd door een bekende of het mij leuk leek om zijn visitekaartjes te ontwerpen. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat grafisch vormgeving uiteindelijk mijn hobby werd. Verschillende klusjes kwamen langzaam binnen stromen. Ik ben mij hier verder in gaan verdiepen. Uiteindelijk ben ik in 2017 gestart met mijn eigen reclamebureau(tje).

Wat ik belangrijk vindt is dat jij altijd tevreden bent over de geboekte resultaten. Door goed met elkaar te communiceren zorgen we er samen voor dat we beide trots kunnen zijn op het resultaat. Door je continu bij de voortgang te betrekken kunnen we snel en efficiënt naar het eindresultaat werken.

linkedininstagramfacebookMaak direct een afspraak
REVIEWs

Blije klanten

Schrijf ook een review

In 1 woord perfect! De Flyers en visite kaartjes waren precies hoe ik het voor ogen had! Erg tevreden over fijne communicatie + de professionele vormgeving! Mocht ik weer iets nodig hebben dan zal ik zeker bij Leijdekker Design aankloppen.

Leijdekker design is professioneel, flexibel en denkt goed mee. Na vele ideeën doorgegeven te hebben maakt hij er in totaal wat moois van.
Wij zijn super blij met het eindresultaat. Wij zullen Leijdekker design zeker aanbevelen.

Heel mooi logo voor ons gemaakt!!!
We zijn er erg blij mee!!

Correcte & snelle service!

Zeer tevreden. Dylan wist precies te vertalen wat ik voor ogen had. Professioneel en perfect design.

Voor een zeer creatief, enthousiast en gedreven vormgever zit je bij Leijdekker Design aan het juiste adres.

Duidelijkheid en meedenken wat je van een bedrijf mag verwachten. Erg tevreden met het resultaat. Wordt vervolg

Dylan Leijdekker heeft voor mijn bedrijf een zeer mooie logo ontworpen die mijn verwachting overtrof. Daarnaast was het ook een prettige samenwerking en dacht Dylan ook veel mee. Ik kom daarom zeker terug voor het design van andere producten. Dylan Leijdekker is zeker een aanrader!