mijn Diensten
kort samengevat.

Scroll naar beneden
vormgeving.

Leijdekker Design verzorgt vormgeving van logo’s, magazines en flyers tot een compleet nieuwe huisstijl of beursmateriaal. Uiteraard wordt er hierbij rekening gehouden met je persoonlijke wensen, met het oog op het doelgroep die je wilt bereiken. Met een korte en duidelijke boodschap wordt er namelijk meer bereikt.
Drukwerk.

Van visitekaartjes tot briefpapier, van posters tot brochures, bedrukt papier is nog altijd onmisbaar.
Nadat je wensen en de offerte zijn besproken maak ik een aantal ontwerpen. In overleg met je, werk ik een ontwerp verder uit. Na je akkoord verzorg ik het traject tot het gereed is.
Naast het maken van een aansprekend ontwerp geef ik je ook graag advies bij het maken van je keuzes van een papiersoort. Ik doe zaken met zorgvuldig gekozen drukkerijen, zodat je de beste kwaliteit in handen krijgt voor een scherpe prijs.
Reclamemateriaal.

Reclameframes, pennen, bordjes in een kantoor, signing is overal aanwezig. Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden.
Je wilt een spandoek of een auto laten beletteren in uw huisstijl en u beschikt niet over de juiste programma's om het zelf aan te leveren? Ik kan je daarmee helpen. Net als drukwerk maak ik een ontwerp conform je wensen. Voor de uitvoering van de productie wordt er in overleg samengewerkt met het juiste sign bedrijf.
websites.

Heb je een bestaand bedrijf die een goede, duidelijke en betaalbare website nodig heeft of ben je net een nieuw bedrijf gestart?
Een goede website laten maken is natuurlijk een must voor iedere ondernemer. Niet alleen wil je een website die gemakkelijk werkt voor jezelf en de klanten, ook wil je dat de website er goed uit ziet. Daarnaast is het natuurlijk ook erg belangrijk dat de website goed vindbaar is op bijvoorbeeld Google.

Ik ontwerp én bouw een professionele en unieke website in jouw huisstijl. Een website met een persoonlijke touch: dat zorgt gegarandeerd voor sfeer en herkenning.
Klik hier om alle gemaakte websites te bekijken