Diensten

vormgeving

Leijdekker Design verzorgt vormgeving van logo’s, magazines en flyers tot een compleet nieuwe huisstijl of beursmateriaal. Uiteraard wordt er hierbij rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, met het oog op het doelgroep die u wilt bereiken. Met een korte en duidelijke boodschap wordt er namelijk meer bereikt.
Drukwerk

Van visitekaartjes tot briefpapier, van posters tot brochures, bedrukt papier is nog altijd onmisbaar.
Nadat uw wensen en de offerte zijn besproken maak ik een aantal ontwerpen. In overleg met u werk ik een ontwerp verder uit. Na uw akkoord verzorg ik het traject tot het gereed is.
Naast het maken van een aansprekend ontwerp geef ik u ook graag advies bij het maken van uw keuzes van een papiersoort. Ik doe zaken met zorgvuldig gekozen drukkerijen, zodat u de beste kwaliteit in handen krijgt voor een scherpe prijs.
Reclamemateriaal

Reclameframes, pennen, bordjes in een kantoor, signing is overal aanwezig. Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden.
U wilt een spandoek of een auto laten beletteren in uw huisstijl en u beschikt niet over de juiste programma's om het zelf aan te leveren? Ik kan u daarmee helpen. Net als drukwerk maak ik een ontwerp conform uw wensen. Voor de uitvoering van de productie wordt er in overleg samengewerkt met het juiste sign bedrijf.
websites

U wilt een website naar wens? Ik verzorg het ontwerp totdat u tevreden bent.
Ik ontwerp én bouw een professionele en unieke website in jouw huisstijl. Een website met een persoonlijke touch: dat zorgt gegarandeerd voor sfeer en herkenning.