Ontdek nu!
Vormgeving

VORMGEVING - KRACHTIGE LOGO'S, & HUISSTIJLEN

Bij Leijdekker Design ontwikkel ik nieuwe huisstijlen en ontwerp ik sprekende logo's. Ik weet als geen ander dat dit ontwerp belangrijk is voor de uitstraling van uw organisatie, product of dienst. Je huisstijl komt namelijk overal in terug.

Een duidelijke huisstijl en een sprekend logo zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijfsimago. De huisstijl moet dan ook consistent toegepast en doorgevoerd worden in alle communicatiemiddelen. Denk hierbij aan je website, briefpapier, visitekaartjes, gevelborden en bedrijfsauto’s. Je huisstijl is meer dan alleen een logo. Het bestaat ook uit lettertypes, regelafstanden, kleurgebruik en vormen.

Direct contact opnemen
Drukwerk

Alle mogelijke drukwerk, print en promotiemateriaal

Of het nu gaat om handelsdrukwerk of reclamedrukwerk, om briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, stickers, flyers, folders, brochures, posters en noem maar op: Leijdekker Design ontwerpt én print of drukt het voor jou!

Elk soort drukwerk in de door jou gewenste uitstraling
Alle soorten drukwerk fungeren als visitekaartjes voor jouw bedrijf. Door middel van drukwerk ontstaat er een impressie van het bedrijf en is daarom erg belangrijk. Leijdekker Design kan elk soort drukwerk in de door jou gewenste uitstraling realiseren. Daarnaast adviseer ik je graag welke vormen van drukwerk bij jouw doelstellingen ingezet kunnen worden. Voor de ene doelstelling kan dit met folders of een brochure, maar voor de andere doelstelling kunnen beter posters en flyers gebruikt worden. Niet alleen het ontwerpen, maar ook het produceren van drukwerk neem ik je met plezier uit handen. Zo weet je zeker dat het resultaat zal voldoen aan de kwaliteitseisen!

Direct contact opnemen
Signing

SIGNing DIE past bij JOUW BEDRIJF

Je bedrijf, merk of product visueel goed gepresenteerd hebben? Ik kan u daarbij helpen. Voor mij is niets te groot of te klein. mijn werkzaamheden variëren van autobelettering en de aankleding van een bedrijfspand, tot complete wagenparken en gevelreclame. Ik maak de reclame-uitingen op maat, geheel naar jouw wensen en ideeën. Hiermee krijg je de aandacht die je verdient!

Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden. Van grote gevelreclames, lichtreclames, reclamezuilen tot een bewegwijzering: sign is overal aanwezig.

Direct contact opnemen
Websites

Website is je visitekaartje

Heb je een bestaand bedrijf die een goede, duidelijke en betaalbare website nodig heeft of ben je net een nieuw bedrijf gestart?
Een goede website laten maken is natuurlijk een must voor iedere ondernemer. Niet alleen wil je een website die gemakkelijk werkt voor jezelf en de klanten, ook wil je dat de website er goed uit ziet. Daarnaast is het natuurlijk ook erg belangrijk dat de website goed vindbaar is op bijvoorbeeld Google.

Ik lever volledige op maat gemaakte websites met CMS voor eigen beheer van de content.

Ik ontwerp én bouw een professionele en unieke website in jouw huisstijl. Een website met een persoonlijke touch: dat zorgt gegarandeerd voor sfeer en herkenning.

Direct contact opnemenGemaakte websites bekijken