Psst! De website is op dit
moment in onderhoud

Binnenkort in een fris nieuw jasje!

Telefoon: +31(0)6-51362051
E-mail: info@leijdekkerdesign.nl

KvK Middelburg: 70127808
BTW ID: NL002376876B84

Over mij
Creativiteit sinds 2017

Mijn naam is Dylan Leijdekker, geboren in Zeeland en nog steeds woonachtig en werkzaam in Goes. In 2014 werd mij gevraagd door een bekende of het mij leuk leek om zijn visitekaartjes te ontwerpen. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat grafisch vormgeving uiteindelijk mijn hobby werd. Verschillende klusjes kwamen langzaam binnen stromen. Ik ben mij hier verder in gaan verdiepen. Uiteindelijk ben ik in 2017 gestart met mijn eigen reclamebureau(tje).

Wat ik belangrijk vindt is dat jij altijd tevreden bent over de geboekte resultaten. Door goed met elkaar te communiceren zorgen we er samen voor dat we beide trots kunnen zijn op het resultaat. Door je continu bij de voortgang te betrekken kunnen we snel en efficiënt naar het eindresultaat werken.

Persoonlijk contact en maatwerk advies
Vooraf afgesproken transparante prijzen
Resultaatgerichte aanpak

Reviews

Dylan Leijdekker heeft voor mijn bedrijf een zeer mooie logo ontworpen die mijn verwachting overtrof. Daarnaast was het ook een prettige samenwerking en dacht Dylan ook veel mee. Ik kom daarom zeker terug voor het design van andere producten. Dylan Leijdekker is zeker een aanrader!

Ard-Jan Maliepaard

Aesthetic Journey

Dylan reageert snel en heeft een hele frisse moderne kijk op zijn producten en probeert dit te vertalen naar de klant. Een aanrader wat mij betreft.

Harry van der Klooster

Selectu

Enorm mooie ontwerp laten maken voor onze save the date kaarten! Snel ontworpen, precies zoals we wilden. Denkt mee en reageert snel op berichten. Later nog eens kaartjes laten drukken wat niet helemaal goed tot z’n recht is gekomen.. Dylan kwam met een fijne oplossing. Weet van aanpakken! Top ;)

Tugce Ozcelik

StrongHairClub

In 1 woord perfect! De Flyers en visite kaartjes waren precies hoe ik het voor ogen had! Erg tevreden over fijne communicatie + de professionele vormgeving! Mocht ik weer iets nodig hebben dan zal ik zeker bij Leijdekker Design aankloppen.

Bas Neels

Bas Neels Videografie

Heel mooi logo voor ons gemaakt!!!
We zijn er erg blij mee!!

Laurens Boone

Boone Tuinen

Leijdekker design is professioneel, flexibel en denkt goed mee. Na vele ideeën doorgegeven te hebben maakt hij er in totaal wat moois van.
Wij zijn super blij met het eindresultaat. Wij zullen Leijdekker design zeker aanbevelen.

Leonie Tesink

Verliva

Correcte & snelle service!

Robert Bouma

JB Nautic Safety

Zeer tevreden. Dylan wist precies te vertalen wat ik voor ogen had. Professioneel en perfect design.

Tessa Krapf

Praktijk Innergids

Voor een zeer creatief, enthousiast en gedreven vormgever zit je bij Leijdekker Design aan het juiste adres.

Vince Van Iwaarden

VIEvents Event Technology

Duidelijkheid en meedenken wat je van een bedrijf mag verwachten. Erg tevreden met het resultaat. Wordt vervolgt!

Tonie van der Hulle

B&B Oostmolenhoeve

Laat een review achter!

Wil je zelf een recensie schrijven over ervaringen met Leijdekker Design? Dat kan via Google, Klik op de knop en geef een beoordeling!

Recensie schrijven