Psst! De website is op dit
moment in onderhoud

Binnenkort in een fris nieuw jasje!

Telefoon: +31(0)6-51362051
E-mail: info@leijdekkerdesign.nl

KvK Middelburg: 70127808
BTW ID: NL002376876B84

Ontwerp
Van concept tot een sterk logo

Een professionele uitstraling van je bedrijf bereik je met een grafisch sterke huisstijl. De juiste vormgeving zorgt voor een herkenbare en betrouwbare uitstraling wat bepalend is voor de werving van klanten. Ik deel mijn kennis hierover graag om samen met jou - in co-creatie - tot het beste design te komen. Met een sterk design wordt de marketingoperatie een stuk eenvoudiger.

Logo's en huisstijlen

Elke huisstijl begint met een logo. Een logo is verreweg het meest in het oog springende en belangrijkste onderdeel. Welke kleuren worden er gebruikt en wat moet het logo uitstralen? Leijdekker Design denkt en adviseert graag mee over je logo en we werken samen toe naar een professionele huisstijl voor al je uitingen.

Flyers, brochures, spandoeken en meer!

Wat is er nou leuker en effectiever dan je logo en reclameboodschap gepresenteerd op een flyer, op een spandoek of als advertentie? Voor al je reclame en promotiematerialen kun je bij Leijdekker Design terecht

Promotiematerialen

Promotiemateriaal is een ruim begrip. De meeste mensen zullen denken aan pennen of aanstekers. Maar ook bijvoorbeeld posters, autobestickering, vlaggen en spandoeken vallen hieronder.

Sta je binnenkort op de beurs? Zowel voor grote als kleine standhouders zijn er diverse mogelijkheden ter promotie van je product. Complete beurs- en presentatiewanden, of een relatief simpele roll-up banner. Leijdekker Design heeft genoeg inspiratie!

Bekijk ook de andere diensten

Een greep uit eerder werk:

Bekijk al mijn werk